Om Inexo

Inexo grundades för att täcka ett ökande behov av kompetenta installationer för hem och företag. Vi erbjuder helhetslösningar vad gäller ljud, bild, nätverk, styrsystem, belysning och övervakning. Vi utför installationer med fokus på kvalitet och funktionalitet. För att ge våra kunder bästa möjliga service lägger vi dessutom stor vikt vid byggteknik och inredning. Förutom kompletta helhetslösningar, utför vi även enskilda installationer och konfigurationer av t ex dator, TV och nätverk.

 

Hur vi arbetar

På Inexo tar vi oss an små som stora projekt, för privatpersoner och företag. För enklare installationer räcker det ofta med ett första möte via vårt showroom på Götgatan 35 i Stockholm eller genom telefon -eller mail kontakt. Vi bokar därefter in en tid för installation samt meddelar kostnad för arbetet.

Vid större installationer brukar vi göra ett besök hos er innan själva installationens start. Detta för att gå igenom detaljer och önskemål så att du kan känna dig trygg med att installationen blir som du vill ha den. Detta görs självklart utan extra kostnader.

För de riktigt omfattande projekten görs i regel ett första förslag med produkter och uppskattad installationstid. I samband med godkännande av det första förslaget så upprättas en planritning med kabeldragningar samt placering av uttag och elektronik. Därefter upprättas en offert med eventuella korrigeringar från det första förslaget. Vi går igenom förslaget med er på plats eller via telefon. När du är nöjd med förslaget och alla parter är överens upprättas ett kontrakt mellan dig/er som kund och Inexo.